неділю, 5 квітня 2015 р.

Баскетбол. Чемпіонат району

Грають юні гулівери
         На базі Партизанської СШ (директор Віктор Невеселий) пройшли районні першості з баскетболу серед юнацьких та дівочих команд. До Дніпропетровської районної організації фізкультурно-спортивного Товариства «Колос» надійшло 9 заявок.

Трійка призерів. Юнаки
І місце – Степнянська СШ. Вчитель фізичної культури Катерина Глущенко. Чемпіони: Олександр Копільченко, Роман Гаркуша, Владислав Грицюк, Валентин Пєтухов, Богдан Кулік, Армен Манукян, Артем Скорбатюк.
ІІ місце – Зорянська СШ. Вчитель фізичної культури Сергій Вербицький. Віце-чемпіони: Сергій та Віктор Хомутови, Віктор Даценко, Євген Топунов, Олександр Бусько, Михайло Гуржій, Владислав Велієв.
ІІІ місце – Партизанська СШ. Вчитель фізичної культури Валентин Щербатюк. Склад команди: Ілля Саєнко, Олег та Ярослав Литвиненко, Сергій Стрекалов, Костянтин Зирянов, Олексій Акасалов, Олексій Скряга, Сергій Клименко.
         Слід відзначити, цікаву та змістовну гру Зорянської СШ. На чолі зі своїми лідерами Сергієм Хомутовим та Віктором Даценко вони серйозно претендували на головним приз. Головна боротьба за медалі розгорнулася між трьома колективами. Вигравши у своїх основних конкурентів, чемпіонами стали баскетболісти Степнянської СШ. У матчі за другу сходинку більш влучними були зорянці. Їм дісталися срібні нагороди. У гравців з Партизанського – «бронза».
         Надзвичайно цікавим став фінальний матч в дівочому турнірі. За звання найсильнішої команди району сперечалися колективи із Зорі та Партизанського. Зорянки продемонстрували швидкісну, комбінаційну та атакувальну гру. Завдяки чому святкували впевнену перемогу. Склад чемпіонів: Юлія Пеня, Марина Кучура, Ольга Шишенко, Кристина Іванченко, Анастасія Копиткова, Тетяна Попова, Тетяна та Ілона Чехлаті. У господарок майданчика медалі срібного ґатунку. Склад віце-чемпіонів: Юлія Ковалевська, Ілона Коваль, Анна Заболотна, Владислава Савченко, Катерина Руденко, Вікторія Пінчук, Анастасія Бодня, Марина Борсенко, Аміна Топурія.
         Завдяки кропіткій роботі Катерини Василівни, Сергія Анатолійовича та Валентина Григоровича ми отримали добре підготовлених баскетболістів, з яких можна скласти сильну збірну району для виступів на обласній першості. Переконана, що наші гулівери, обов'язково потраплять на п’єдестал пошани в місті Верхньодніпровську.
Людмила Стрежньова, голова ДРО ВФСТ «Колос»

На фото: зорянці - кращі в районі.

Немає коментарів:

Дописати коментар