вівторок, 22 вересня 2015 р.

Відкриття шкільної спартакіади

У Зорянській СШ (директор Людмила Кулак) в рамках Олімпійського тижня пройшов фізкультурно-масовий захід серед  учнів 2-11 класів. 10 команд розподілились на 3 вікові групи і вже на урочистому відкритті спортивного свята розпочали боротьбу за звання найспортивнішого колективу. Це був одночасно і рапорт головному судді, і візитівка перед суперниками та журі.

Спортивна частина розпочалась з «Веселих стартів» учнів 2-4 класів. Як не старалась малеча, перемогу святкували старші – «Українські діти» з 4 класу (капітан Руслан Семенов). Проте смуток від поразки був недовгий, бо в підсумку всі учасники отримали подарунки (літаючі тарілки, бумеранги, скакалки).
«Козацькі розваги» – така тематика конкурсів та естафет для учнів середньої ланки. Головний герць відбувся між «Олімпійцями» (5 клас, капітан Влад Суров) та «Соколами» (7 клас, капітан Максим Грициненко). Трішки краще козацькі випробування і іспити подолали семикласники.
Найбільш очікуваними стали змагання між старшокласниками. Цікаво, що уболівальники палко підтримували всі три команди. Під час 12 естафет, конкурсів та турнірів попереду була, то команда «Силачів» (8 клас, капітан В’ячеслав Хоменко), то команда «Євродіти» (9 клас, капітан Михайло Гуржій), то команда «Діти України» (збірна 10-11 класів, капітан Сергій Хомутов). В підсумку І місце посіли «Випускники» з  відривом всього в один пункт.

Людмила Кулак, директор школи: «Цим святом закінчились багаточисленні заходи в рамках Олімпійського тижня і одночасно розпочався новий спортивний сезон 2015-2016 н.р. На учнів чекають різноманітні турніри, першості та чемпіонати з 12 видів спорту. Переконана, що активна участь у фізкультурно-масових заходах сприятиме не тільки фізичному, а й інтелектуальному розвитку дітей. Хочу подякувати Валентині Стець, голові Чумаківської громади за надані призи та спортивні подарунки. Завдяки ним юні спортсмени мають можливість ще більш мотивовано займатись фізичними вправами.»



Немає коментарів:

Дописати коментар