неділя, 17 травня 2015 р.

Козацький гарт

Як ГАРТувався «Зорянець»
На базі Дніпропетровського ліцею № 57 відбувся ІІІ тур фізкультурно-патріотичного фестивалю «Козацький гарт». Право захищати честь Дніпропетровського району надано учням Зорянської СШ (директор Людмила Кулак). Наша команда єдину путівку до фіналу у місто Жовті води виборювала у протистоянні з суперниками міст Дніпропетровська, Новомосковська та Новомосковського району.
Наша весела команда

Програма змагань складалася з чотирьох етапів. На першому - «Візитка», завдяки бойовому командиру Івану Булавіну, зорянці презентувалися як найкраще. На другому – конкурсі знавців історії українського козацтва, ми втратили багато залікових балів. Значно вищими досягнення були у спортивному розділі. Так, у стрибках з місця, бігу «човником» 4х 9 м та перетягуванні канату у наших спортсменів були другі показники, а стрибки через скакалку – І місце.
Перетягування канату - ми перемагаємо
         Заключна дисципліна – комплексна естафета вимагала від кожного члена команди максимальної уваги, взаємодії та взаєморозуміння. Ці риси проявили всі учасники – Євгеній Деркач, Юлія та Аліна Корнєєви, Максим Грицененко, Валерія Покась, Інна та Сергій Хомутови, Юлія Сорокіна, В'ячеслав Хоменко, а особливо хочеться відмітити лідерів команди – Михайла Гуржія, Олександра Буська, Марину Кучуру, Анастасію Копиткову.
         У підсумку колектив «Зорянець» посів другу сходинку у загальнокомандному заліку, отримавши від обласного журі не тільки диплом ІІ ступеню, а й щиру подяку за суперактивність, вихованість та життєрадісність.

         «Таких весельчаків та «приколістів» ми ще не бачили. Зичимо успіхів вам у наступних змаганнях», - сказала, проводжаючі команду додому, головний суддя Інна Полив'яна.
Підготовка до вирішальної естафети

Немає коментарів:

Дописати коментар