вівторок, 15 вересня 2015 р.

День фізкультурника 2015

Креативна п'ятірка
         На базі Зорянської СШ (директор Людмила Кулак) відбулося спортивне свято, приурочене Дню фізкультурника. За трофеї від Чумаківської сільської ради боролися 8 спортивних команд, в рядах яких налічувалося 42 учасники.

Настільний теніс. Чоловіки
І місце – Микола Маслаківський («Випускник»)
ІІ місце – Владислав Велієв (Зорянська СШ – 1)
ІІІ місце – Владислав Суров (Зорянська СШ – 2)
Жінки
І місце – Юлія Пеня
ІІ місце – Марина Кучура
ІІІ місце – Анастасія Копиткова (всі команда Зорянської СШ)
Гирьовий спорт
І місце – Володимир Гуржій («Випускник»)
ІІ місце – Віктор Клочко («Відродження»)
ІІІ місце – Олександр Дьячков («Випускник»)
Кульова стрільба. Чоловіки
І місце – Сергій Коваленко (збірна вчителів)
ІІ місце – Олександр Дьячков
ІІІ місце – Євген Сипало (Зорянська СШ)
Жінки
І місце – Ксенія Вербицька («Випускник»)
ІІ місце – Тетяна Вербицька (збірна вчителів)
ІІІ місце – Юлія Пеня

         В'ячеслав Сорочан, голова Дніпропетровської районної організації Товариства сприяння оборони України: «В командному заліку абсолютний паритет у двох колективів – збірної вчителів та випускників. Третю сходинку посіли старшокласники Зорянської СШ, суттєво відірвавшись від переслідувачів  з «Відродження». П'ятірку кращих замкнули снайпери «Зорі»
Дартс. Чоловіки
І місце – Володимир Черних (Зорянська СШ)
ІІ місце – Микола Маслаківський
ІІІ місце – Сергій Коваленко
Жінки
І місце – Юлія Пеня
ІІ місце – Кристина Іванченко (Зорянська СШ)
ІІІ місце – Карина Іванченко (Зорянська СШ - 2)
         Непередбачено закінчилися турніри з ігрових видів спорту. Так, у міні – футболі перемогу святкували «Відродження» (капітан Микола Івашов). Буквально на останніх секундах, відігравши два м'ячі у «Зорі» (капітан Віктор Кузнєцов). Третє місце розіграли юні футболісти  Зорі (капітан Олександр Каряка) та Маївки (капітан Дмитро Синяков). Сильнішими виявилися господарі (4:1). 

         У фінальному волейбольному двобої зустрічалися «Відродження» (граючий тренер Віктор Жулін) та «Зоря» (капітан Михайло Гуржій). У третій вирішальній партії гравці з Маївки вели в рахунку 8:0, здавалося долю матчу вирішено. Проте зоряницям вдалося «вирвати» перемогу (17:15) завдяки палкій підтримці своїх уболівальників. 

         Валентина Стець, сільський голова: «Програма спортивного свята складалася з дев'яти турнірів та шести видів спорту. Загалом прийняли участь 8 команд, але слід відзначити креативну п'ятірку: «Випускник», «Відродження», збірна вчителів, Зорянська СШ та «Зоря». Представники цих колективів змагалися у всіх турнірах. Під час урочистого закриття на місцевих футболістів чекав сюрприз. Вони отримали в подарунок дуже важливий атрибут – воротарські  футбольні сітки від Віктора Жуліна, кандидата в районні депутати від партії «Відродження». Користуючись нагодою, вітаю всіх любителів спорту з Днем фізкультурника. Зичу здоров'я, успіхів та спортивних досягнень.»


Немає коментарів:

Дописати коментар