пʼятниця, 8 липня 2016 р.

Розваги на всі смаки
         На базі Зорянської СШ  пройшли змагання, приурочені Дню захисту дітей. За нагороди від Чумаківської сільської ради боролись команди Зорянської, Чумаківської шкіл та «Відродження». Після урочистого відкриття учасники розподілились на 5 майданчиків, де на них чекали судді з чотирьох видів спорту. Наймасовішим виявився турнір з дартсу. Свою влучність і витримку демонстрували учасники віком від 7 до 18 років.

Трійка призерів. Дівчата
І місце – Юлія Чоботар
ІІ місце – Злата Чеснохревська
ІІІ місце – Юлія Нємцова (всі Зорянська СШ)
Дартс. Юнаки
І місце – Віктор Завалипіч (Чумаківська СШ)
ІІ місце – Денис Клімов (Зорянська СШ)
ІІІ місце – Гаврило Левченко («Відродження»)
         Юнакам пропонувалось показати майстерність з жонглювання мяча.
Трійка призерів
І місце – Михайло Подушко (Чумаківська СШ)
ІІ місце – Вячеслав Хоменко (Зорянська СШ) та
Дмитро Іванченко (Чумаківська СШ)
ІІІ місце – Олександр Бусько (Зорянська СШ)
         Дівчатка хизувались у спритності стрибків через скакалку.
Трійка призерів
І місце – Катерина Холодкова
ІІ місце – Дар
я Опришко (обидві Зорянська СШ)
ІІІ місце – Наталія Бондаренко (Чумаківська СШ)
         У командних видах спорту паритет між господарями та гостями. Піонербольний турнір виграли зорянські дівчата, а переможцями з футболу стали гравці з Чумаківської СШ.
         Судді відзначили особистими призами кращих піонерболісток та футболістів: Ганна Козачко, Діана та Даря Ніщенко, Катерина Коваленко, Юлія Нємцова, Катерина Холодкова (Зорянська СШ); Даря Готвянська, Юлія Щеглова, Яна Кобиляцька (Чумаківська СШ); Михайло Подушко, Владислав Набивач, Дмитро Іванченко (Чумаківська СШ); Дмитро Синяков, Євген Лагуткін, Данило Коваль («Відродження»); Владислав Суров, Артем Півторикопка, Микола Грищенко (Зорянська СШ).

         Валентина Стець, сільський голова: «Велика подяка організаторам спортивного свята – Сергію Вербицькому, Віктору Жуліну, Анатолію Щитовському. Педагоги склали програму таким чином, щоб врахувати смаки всіх учасників. Загалом 63 юних фізкультурників мали шанс проявити себе як в командних видах спорту, так і в індивідуальних турнірах. Переконана, що діти які активно приймали участь у змаганнях отримали задоволення і додатковий заряд бадьорості.»

Немає коментарів:

Дописати коментар